RAAMDECORATIE

Gordijnen/Vitrage/Inbetween

Op maat gemaakte gordijnen worden nog steeds het meeste gekozen. Bij Van Ginkel vloer-en raambekleding in Ede is een enorme keuze in stoffen. Kies een mooie stof en laat u door ons adviseren welke afwerking het beste bij uw interieur past. Wij komen bij u thuis, adviseren u en meten alles netjes op. Vervolgens wordt alles perfect geconfectioneerd door ons atelier en uiteindelijk komen we alles netjes bij u installeren.

Een vouwgordijn geeft sfeer aan ieder interieur!

Duo rolgordijnen, creëer sfeer met natuurlijke lichtinval!

Rolgordijnen exact op maat gemaakt!

Rolgordijnen/Vouwgordijnen

De rolgordijnen en vouwgordijnen worden exact op maat gemaakt. Er is een ruime keuze in stoffen, zowel verduisterend, transparant en stoffen met of zonder print. Bij rolgordijnen zijn er ook verschillende accessoires, waaruit u kunt kiezen.

Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze raamdecoratie kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval.

Vouwgordijnen kunnen ook van alle gordijnstoffen die hier in de winkel hangen geconfectioneerd worden. Een vouwgordijn geeft veel sfeer aan ieder interieur.

Plissé

Een Plissé is een geplooide stof met een mooie uitstraling. Plissé zijn decoratief en veelzijdig. Ze zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

Duette

Een Duette bestaat uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat het een zeer decoratief raambekledingsproduct is heeft het product door deze structuur een isolerende en geluiddempende werking.

Horizontale/ Verticale jaloezieën

De horizontale en verticale jaloezieën zijn het raambekledingsproduct van sfeer en techniek. Ze geven een goede daglichtregulering. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden. Er is hier ook weer een ruime keus in kleuren en materialen. Met bijvoorbeeld de houten horizontale jaloezieën creëert u een behaaglijke, warme sfeer.

Horren

Unilux is specialist in horren op maat. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres.

ADRES

Verlengde Maanderweg 63
6713 LE Ede

E-MAIL

info@vanginkelede.nl

TELEFOON

0318 650185

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00-17.30
Woensdag 10.00-17.30
Donderdag 10.00-17.30
Vrijdag 10.00-21.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Ginkel vloer-en raambekelding!

Bent u op zoek naar gordijnen, vloeren, binnen zonwering en meer voor het inrichten van uw huis? Of wilt u meer informatie over één van onze producten? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven u graag advies bij uw woonwensen. Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

reCAPTCHA is required.

TOP