VLOEREN

PVC

De PVC vloer is op dit moment de meest verkochte vloer. En dat is ook niet zo gek want de PVC vloer heeft u veel te bieden. PVC vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk en zeer onderhoudsvriendelijk. PVC is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC vloeren zijn dankzij de huidige technieken niet of nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Wij hebben veel ervaring in het leggen van pvc vloeren, zowel thuis als in kantoorpanden, winkels en restaurants.

Vinyl

Vinyl is een mooie praktische vloer met vele voordelen. Het is een voordelige vloer, zeer makkelijk te reinigen, geluiddempend en voelt warm aan. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende rolbreedtes en de keuze in prints is enorm. Momenteel zijn de houtprints en betonlook erg populair, stoer, aaibaar en niet van echt te onderscheiden.

Tapijt

Van vroeger uit hebben wij nog steeds een sterke voorliefde voor tapijt. Tapijt is een zachte, comfortabele aankleding voor uw interieur. Het voelt warm aan, geeft een goede akoestiek en dempt geluid. Tapijt wordt gemaakt van verschillende soorten materialen en is verkrijgbaar in vele kleuren en structuren, zowel voor thuis als kantoorpanden.

Linoleum

Linoleum is een prachtig natuurproduct bestaande uit lijnolie, hars, jute, houtmeel, kalksteen en natuurlijke kleurstoffen. Linoleum wordt ook vaak marmoleum genoemd. Deze vloeren worden veelal gelegd in scholen en ziekenhuizen. Toch leggen we dit ook regelmatig bij de mensen thuis. Er zijn vele mogelijkheden om mooie patronen in deze vloer te leggen. Deze vloer is op 2.00 m breed verkrijgbaar, maar ook in een clickuitvoering. Kiest u voor een linoleumvloer, dan kiest u voor een duurzame vloer met een krachtige uitstraling.

Laminaat

Laminaat is een imitatie houten vloer, maar is veel harder en onderhoudsvriendelijker dan echt hout. Dit is tevens een zeer geschikte vloer voor de doe-het-zelver. Wij kunnen u hierin adviseren en komen alles bij u thuisbezorgen. Uiteraard kunnen wij deze vloer ook perfect bij u installeren en netjes afwerken met de juiste plinten. Kom langs bij Van Ginkel vloer-en raambekleding en kijk naar de mogelijkheden.

Lindura

Lindura is een vloer die gebaseerd is op de Wood-Powder-technologie. Dit komt door zijn speciale opbouw. Een mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. Een toplaag van echt hout, Wood-Powder, een HDF-tussenlaag en een Wood-Powder-tegenfineer van echt hout worden onder druk en hitte met elkaar versmolten. Op die manier ontstaan vloeren die stevig, aangenaam warm, belastbaar en makkelijk te reinigen zijn. Deze vloeren zijn zelfs geschikt voor vloerverwarming.

ADRES

Verlengde Maanderweg 63
6713 LE Ede

E-MAIL

info@vanginkelede.nl

TELEFOON

0318 650185

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00-17.30
Woensdag 10.00-17.30
Donderdag 10.00-17.30
Vrijdag 10.00-21.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten

Neem contact op met Van Ginkel vloer-en raambekelding!

Bent u op zoek naar gordijnen, vloeren, binnen zonwering en meer voor het inrichten van uw huis? Of wilt u meer informatie over één van onze producten? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven u graag advies bij uw woonwensen. Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

reCAPTCHA is required.

TOP